Reviews SQlab Zadels

Een fiets is helemaal niks zonder goed zadel. Daarom is Fiets Centraal benieuwd naar de ervaringen die u heeft met uw SQLab zadel. Die ervaringen kunt u via deze pagina delen met anderen.
 
We nodigen u dan ook van harte uit om de ervaringen die u met uw SQLab zadel heeft, met ons te delen. U kunt een korte recensie, review of anekdote naar ons mailen. Vergeet u het niet om er een foto bij te doen?
 
Bedankt alvast! Veel kijk- en leesplezier!
 
Santos fiets SQLab 611 active na 4 maanden
sqlab zadel hendri van t ende Hendri van 't Ende (42 jaar uit Ermelo), kocht in april SQlab 611 active.
 
Ik kocht ooit een Kona ATB. Na een paar ritten heb ik het Kona zadel op m'n oude Cube gezet en geinvesteerd in een Selle Italia XC. Naar wat ik gewend was aan zadels, was dit natuurlijk een "plank" om op te zitten. Maar na een paar ritten zijn je zitbotten wat gewend en gaat het een stuk beter.
 
Bij de aanschaf van een nieuwe ATB heb ik wat onderzoek gedaan naar zadels. En kwam uit op de SQLab zadels. Wat me aansprak was het recht door zee verhaal, iedereen heeft zitbotten en de breedte daartussen bepaalt welk zadel bij je past. Geen marketing toestanden en hippe slogans maar duidelijke praat.
 
Na de meting en de eerste rit op het zadel, was mij direct duidelijk dat mijn Selle Italia XC te smal was geweest. Ik zat voor het eerst echt "op" het zadel met de zitbotten. Het was weer even wennen en wil ik niet meer anders. Het grote voordeel wat ik ervaar is dat ik meer contact met de fiets heb en hierdoor ook meer controle. En met name bij lange ritten ben ik fitter.


Putterweg 15
3851 GA Ermelo
0341 - 26 59 03
info@fietscentraal.nl
Openingstijden
maandag 13:00 - 18:00
dinsdag
 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag (werkplaats gesloten) 09:00 - 16:00